Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, çok iyi oynamamalarına rağmen sahadan 3 puanla ayrıldıklarını belirterek, "Taraftarlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmiş olduğumuz için mutluyum" dedi.
Morais, deplasmanda 1-0 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçı sonrası düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, 3 puan parolası ile çıktıkları maçta hedefe ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi. Çok iyi oynamamalarına rağmen koydukları hedefe ulaştıklarını ifade eden Morais, "Taraftarlarımıza söz vermiştik, bildiğiniz gibi uzun süredir deplasmanda kazanamıyorduk. Bu sözümüzü yerine getirmiş olduğumuz için çok mutluyuz" diye konuştu.
Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının kendileri için kolay bir maç olmadığını dile getiren Morais, "Oldukça zorlandık. Kaleci Ozan’ın sakatlığı oyun planlarımızda değişikliğe neden oldu. Onun dışında ilk yarıda gölü bulduk. Ardından ikinci yarıda golü koruduk diyebilirim. Topa sahip oranlarının da ikinci yarıda yüksek olduğunu düşünüyorum. Pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Sonuçtan sadece mutluyum. Çok daha iyi oynayabilirdik ama önümüzdeki maça bakacağız. Trabzonspor maçında daha iyi oynamayı umuyoruz" şeklinde konuştu.
Morais, bir soru üzerine, ilk yarıda Mahmut ile girdiği pozisyonda sakatlanarak oyundan çıkan ve hastaneye kaldırılan kaleci Ozan’ın durumunun iyi olduğunu, sadece kontrol amaçlı hastaneye götürüldüğünü söyledi.