Denizli’de 12-15 Mart tarihlerinde gerçekleşen Küçük Erkekler Yarı final karşılaşmalarında güçlü rakiplerini dize getiren Bursa temsilcisi Mudanya Polis Gücü Hentbol Takımı, finaller grubundan namağlup birinci çıktı.

Denizli Belediyespor, Aydın İncirliova Belediyesi ve Kayseri KBK ile karşılaşan Mudanya Polis Gücü ilk maçında Aydın temsilcisini 26 – 19 yendi. İkinci maçında üstün başarısına rağmen Denizli Spor karşısında hakemlerin sürekli ceza vermesinden dolayı büyük bölümünde eksik oynayan Polis Gücü, bir ara iki kişiyle mücadele etmek zorunda kalırken, son saniyede atılan golün iptal edilmesiyle maçı 21- 21 bitirdi. Son maçında Kayseri ekibini, 29-24 yenen Polis Gücü, salonda bulunanlarca ayakta alkışlandı. Müsabakaların en çok gol atan Polis Gücü olurken, Furkan Duman 18 golle takımın en çok gol atan oyuncusu oldu.

BAŞARI TESADÜF DEĞİL
Mudanya Polis Gücü Antrenörü Hüsamettin Güner, başarının tesadüf olmadığını belirterek, birlikte yapılan sürekli ve disiplinli çalışmaların bir sonucu olduğunu söyledi. Hentbolun güçlü temsilcileriyle karşılaştıklarını ifade eden Güner, “Asil kalecimizden yoksun olarak geldiğimiz yarı finallerde sabır ve gücümüzü sahaya koyduk. Bursa ve Mudanya’nın gücünü gösterdik. Birinciliğimizi, rahatsızlığı sebebiyle yanımızda olamayan Başkanımız Hüseyin Bağcı ile bize maddi manevi her konuda yardımcı olan sponsorlarımıza armağan ediyoruz.” dedi.