Bursa’nın Mudanya ilçesinde 91 yıllık geçmişe sahip en eski amatör spor kulübü olan Mudanyaspor’un olağan genel kurulunda, Recep Günay başkanlığındaki tek listeli yönetim iki yıllığına seçildi.
Mudanya Park Düğün Salonu’nda gerçekleşen genel kurula, Mudanya Belediye Başkanvekili Hayati Samast ile birlikte 248 üyeden 131’i katılım sağladı. Divan başkanlığını Mudanya Esnaf Teşkilatları Başkanı Emir Ali Usta’nın yaptığı genel kurulda, mevcut başkan Rüştü Cozlan yeniden aday olmadı.
Faaliyet ve denetim raporunun oybirliğiyle geçtiği genel kurulda, tahmini bütçe ise 914 bin 500 lira olarak belirlendi. Tek listenin olduğu açık oylama ile yapılan seçimlerde Recep Günay başkanlığındaki 15 kişilik yönetime; Fatih Şenöz, Şevket Karagöz, Cevat Durmaz, Talip Başaran, Gürkan Mustafa Sedef, Sinan Alan, Mehmet Yıldırım, Ünal Teker, Metin Ayyıldız, Mustafa Desovalı, Ahmet Özkul, Hanefi Tekin, Kerim Günaydın ve A. Tuncay Özel girdi.
Seçimlerden sonra üyelere teşekkür eden Mudanyaspor Kulübü Başkanı Recep Günay, kulübün yapılaşmasıyla ilgili çalışmalara hız vereceklerini söyledi. Başkan Günay ayrıca, kulübe geçmiş dönemlerde hizmet eden Mudanya Belediye eski başkanlarından Hasan Aktürk ile Erol Demirhisar’a ve son dönem başkanı Rüştü Cozlan’a katkılarından dolayı plaketle teşekkür etti.