Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, yeni sezon öncesi hedef koymadıklarını belirterek, sonuna kadar mücadeleyi vaat ettiklerini söyledi.
Yeni transferlerin de kadroya dahil olmasıyla birlikte Macaristan’ın Györ şehrinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da neşe hakim. Kısa süre öncesine kadar transferlerin tamamlanmamasından dolayı başta Muharrem Usta ve Teknik Direktör Ersun Yanal büyük bir stres yaşarken, son dakika hamleleriyle biten transferler ve oyuncuların kısa sürede dikkat çeken uyumu keyifleri yerine getirdi. Özellikle Başkan Muharrem Usta yoğun geçen transfer dönemi nedeniyle bordo-mavililerin kampını ziyaret etme fırsatı bile bulamazken, kamptan gelen olumlu raporlar yeni sezon öncesi Usta’yı biraz olsun rahatlattı.
Başta Ersun Yanal’ın çalışma temposundan ve kadroda bulunan mevcut oyuncularla birlikte transferlerin kaynaşmasından memnun kalan Başkan Muharrem Usta, yeni sezonu iple çekerken kendisine ait twitter hesabından futbolcuların gülen fotoğrafını paylaşarak önemli mesaj verdi. Usta, "Bu sene hedef koymuyoruz ama sonuna kadar mücadeleyi vadediyoruz. Siz destek olun sonunda ne olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.
Bursaspor ile hazırlık maçı
Yeni sezon hazırlıklarına Macaristan’da devam eden Trabzonspor, 12 Ağustos’ta Bursaspor ile hazırlık karşılaşması yapacak. Bordo mavili ekip resmi hesabından yaptığı açıklamada, 12 Ağustos Cuma günü saat 21.00’da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Bursaspor ile hazırlık maçı oynayacaklarını duyurdu. Maç öncesi stadyumda etkinliklerin düzenleneceğini açıklayan Trabzonspor, bilet fiyatları ile ilgili açıklamanın daha sonra yapacağını bildirdi.
Macaristan kampı tamamlanıyor
Trabzonspor 18 günlük Macaristan kampını yarın tamamlayarak Türkiye’ye dönecek. Daha önce 24 Temmuz-13 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı açıklanan kamp 3 gün önceden tamamlanmış olacak. Bordo-mavililer Macaristan’ın Györ şehrinde son hazırlık maçını ise 9 Ağustos Salı günü (Bugün) Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Emirates Club ile yapacak. ETO Park Stadyumu’nda oynanacak müsabaka TSİ 20.30’da başlayacak. Bordo-mavililer maçtan sonra ise 10 Ağustos Çarşamba günü Györ şehrinden kara yolu ile Avusturya’nın başkenti Viyana’ya geçek ve saat 16.30’da buradan Bursaspor ile oynanacak olan hazırlık müsabakası için İstanbul’a hareket edecek.