HABER46 ÖZEL HABER - Galatasaray'da yaşanan ekonomik krizin de yeni sezon öncesinde yaşanması gereken transfer gelişmelerine engel olamayacağı iddia ediliyor. Taraftarların büyük tepkisini çeken Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin hem ekonomik çıkış yolları aradıkları hem de kadroyu zenginleştirmek adına kolları sıvadıkları öğrenildi.

Fernando Muslera için Manchester United'ın 25 milyon Euro'luk teklifini değerlendirmek isteyen yönetimin, Galatasaray kalesini Trabzonspor'dan ayrılmaya hazırlanan Onur Kıvrak'a teslim etmesi bekleniyor.

İspanyol file bekçisi David De Gea'yı Real Madrid'in uzun zamandır istediği bilinirken, İngiliz ekibinin sezon sonunda De Gea'yı Real Madrid'e satarak yerine Galatasaray'dan Fernando Muslera'yı transfer etmeyi planladığı biliniyor.

Galatasaray yönetiminin de ekonomik anlamda akıllıca hamleler yapmayı planladığı ve Çin'den teklif alan Wesley Sneijder ve Manchester United'ın talip olduğu Fernando Muslera'yı yüksek bedellere elden çıkarmanın hesaplarını yaptığı ortaya çıktı.

Muslera'nın Premier Lig'e gitmesi halinde ise TT Arena'ya Trabzonspor'un Fenerbahçe maçı sonrasında forma bırakma hadisesi ile ipleri iyice koparttığı Onur Kıvrak'ın gelmesi bekleniyor.

Onur Kıvrak'ın da sezon sonunda gelen teklifleri değerlendirmek istediği ve Galatasaray'ın transfer için devrede olduğu öne sürüldü.