Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Mustafa Ati Göksü, futbolcularının sözlerini tuttuğunu belirterek, "Mutluyuz ve başardığımız için ayrı gururluyuz." dedi.

PTT 1. Lig play-off final maçında Samsunspor'u penaltılarla geçerek Süper Lig'e yükselen Antalyaspor’da yardımcı antrenör Mustafa Ati Göksu, "Maçtan önce futbolcu kardeşlerimizin hepsine güvendik” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kendileri de inandılar. Şampiyon olarak Antalya’ya döneceğiz dediler ve sözlerini tuttular. Mutluyuz ve başardığımız için ayrı gururluyuz. Futbola özgü bütün hareketler bugün bu maçta oldu. Ama sonunda kazanan biz olduk. Bütün futbolcu kardeşlerim; oynayan oynamayan hepsi çok mutlu. Süper Lig Antalya’ya hayırlı, uğurlu olsun. Samsunspor’a yolunda başarılar diliyorum."

Kırmızı beyazlı futbolcu Adem Alkaşi ise sezona başlarken hedeflerinin Süper Lig olduğunu hatırlatarak, "Bizim hedeflerimiz arasında play-off yoktu. Hiçbir zaman inancımızı kaybetmedik. İnananlar ordusu ile geldik. Arkadaşlarım çok büyük bir iş başardılar. Herkese Süper Lig kutlu olsun. Saha içinde kavga gürültü olmadı. Çok iyi bir mücadele oldu. Herkese hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Bu arada futbolcular, çıkışta da şampiyonluk kutlamalarına devam etti.