Antalyaspor Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, Fenerbahçe karşısında puan almaya inandıklarını, fakat uzatma dakikalarının da bitiminde golü yeyince sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Takımının deplasmanda Fenerbahçe'ye 2 - 1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, "Futbolcu kardeşlerimi mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Buraya gelmeden önce puan alacağımıza inanmıştık. Son dakikada uzatmayı da geçtik devamında golü geldi. Oyuncularım herşeye rağmen bizim oyun planımızda aynen herşeyi yerine getirdi. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Milli maçtan sonra Eskişehirspor maçına odaklanacağız." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Gol pozisyonundan önce faul var mıydı?" sorusuna ise tecrübeli hoca, "Hakemler hakkında yorum yapmak yanlış oluyor. Yapınca ceza alıyorsunuz." şeklinde cevap verdi.

Mustafa Ati Göksu, dünyaca ünlü yıldız Eto'o'nun takıma hemen uyum sağladığını ifade ederek, "Keşke gelen tüm yabancılar Eto'o gibi hemen uyum sağlasın. Ligimizde birçok yıldız oyuncu oynuyor. Eto'o da onlardan bir tanesi." dedi.