Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı hastanede ziyaret etti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne gelen Beyazlı, yoğun bakım servisinde tedavi gören Kıran'ın hastanede bekleyen ailesi ve yakınlarıyla bir süre görüştü.

Beyazlı, burada yaptığı açıklamada, maalesef böyle bir olay yaşandığını anlatarak, emniyet güçlerinin konuyla ilgili çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Olayda araç sürücüsünün yaralandığını belirten Beyazlı, "Tek tesellimiz hayati tehlikesinin olmaması." dedi.

Beyazlı, dün gece Vali Abdil Celil Öz'den bilgiler alarak konun takipçisi olduklarına vurgu yaparak, "Federasyon başkanımız Yıldırım Demirören'in geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere buraya geldik. Aldığımız bilgi bizi ekstra sevindirdi. Hayati tehlikesinin olmaması yönündeki bilgiler ve kısa sürede sağlığına kavuşacak olması, bizi mutlu etti. Temennimiz, bu olayların tekrarlanmaması. Bu konuyla ilgili söyleyecek tek şey var, üzüntüden başka bir şey söyleyemiyoruz. İnşallah ilgililer, en sonunda sorumlu veya sorumluları yakalarlar." ifadesini kullandı.