Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, ikinci yarı oynadığı futbol ve karşılaşmayı 2-0 kazandıkları için siyah-beyazlı rakiplerini tebrik ettiğini söyledi.

Gençlerbirliği'nin kendi sahasında Beşiktaş'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrası düzenlenen bası toplantısında Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın hak ettiği bir galibiyet aldığını ifade eden Şensoy, ''Beşiktaş maçının karakteristik özelliğinden bir tanesinin belki derbi maçlarında karnesi kötüydü ama daha dikkatli analiz yapıldığında Beşiktaş'ın sekiz deplasmanda yedi galibiyet aldığı görülecekti. Sadece Kayseri Erciyesspor'a mağlubiyetleri var. Müthiş bir performans. Gençlerbriliği evinde yenilmiyordu. Bir anlamda derbi maçı oynandı'' dedi.

İlk yarının dengeli geçtiğini ifade eden Şensoy, ''Rakibe pozisyon vermedik. Belki oyun insiyatifi Beşiktaş'taydı. Ama neredeyse sıfır gol pozisyonu ile bitirdik devreyi. İkinci yarı biz Mervan ile biz öne geçmemiz gerekirken rakibin golü geldi. 65. dakikadan sonra 80. dakikaya kadar Beşiktaş oyun üstünlüğünü eline aldı. Kontra atağa çıkarken kaptırdığımız top ile ikinci gol geldi. İkinci golden sonra oyunu çevirmek artık zordu.'' şeklinde konuştu.