Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, fazla konuşulacak bir şey olmadığını, hiç istemedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.

Gençlerbirliği’nin kendi sahasında Eskişehirspor’a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Yardımcı Antrenör Naci Şensoy değerlendirmelerde bulundu.

Çok söyleyecek bir şey olamadığını ifade eden Şensoy, "Hiç istemediğimiz bir sonuç aldık. İkinci yarıda ilk 3 maçta galibiyetimiz yoktu ligde. Puana aç bir takımdık. Kupada geçtiğimiz hafta rakibimizi yenmiştik. Bu özgüvenle maça başladı. Stancu ile golü bulduk. Daha sonra Eskişehir üzerimiz geldi. Sonra oyun kontrolünü kaybettik. Ve ilk yarının sonunda beraberlik golü geldi. Tabi ilk yarıda direkten dönen toplar vardı. Bazen şansızlıkları planlayamıyorsunuz. İkinci yarı başında çok erken bir gol yedik. Nasıl ofansif oynarız nasıl gol atarız düşüncesine girmişken Stancu’yu kaybettik. Maalesef kolu kırılmış. Plansız değişiklikler oldu. En azından bir puanı kurtarmak isterdik. Ama bırakın bir puanı Gosso ve Ahmet’te kırmızı kart gördü. İlerleyen haftalar bizim için hoş olmayan bir durum.’’ dedi.

Son haftalardan artan kırmızı kart ve oyuncuların agresif tavırlarının sorulması üzerine ise Şensoy şu cevabı verdi, ‘’Maça en fiziksel hem de teknik taktik olarak ve psikolojik olarak oyuncuların iyi hazırlanması lazım. Bazı oyuncularda bu durum olumsuz şekilde ön plana çıkıyor. Çok kolay kartlar görüyoruz. Hakemlere de parantez açılması lazım.’’