Çankırı Özel Namık Tanık İlköğretim Okulu, 2014-2015 öğretim yılında Karaman’da düzenlenen ve 22 kulüp, 110 sporcunun katıldığı badminton yarışmalarında 8. sınıf öğrencisi Gizemnur Uludağ yıldızlar kategorisinde Türkiye birinciliğini elde etti.

Kolej Müdürü Mükremin İçer, elde edilen başarı hakkında yaptığı açıklamada, “Okulumuz sekizinci sınıf öğrencisi Gizemnur Uludağ, işitme engelliler arasında yapılan müsabakada ilimizi temsilen katıldığı yarışmada yıldızlar kategorisinde Türkiye birincisi oldu. Ben başarısından dolayı öğrencimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Milli Takım seçmelerinde ülkemizi temsil edecek. Kendisine orada da başarılar diliyorum. Okul olarak, her bir öğrencimizin her yaşta ve sınıfta mutlaka ilgilendiği bir dalda lisanslı sporcu olmasını istiyoruz. Bu çalışmalarla öğrencilerimizin farklı dallarda lisanslı sporcu olması için elimizden gelen gayreti vereceğiz.” dedi.

Kolejde aşçı olarak çalışan öğrenci velisi Emin Uludağ ise, “Elde edilen başarıda öğretmenlerimizin, okulumuzun çok katkısı var. Ben herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.