Fenerbahçeli Luis Nani, Shakhtar Donetsk karşılaşmasının sezona iyi başlangıç yapmak için iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında Shakhtar Donetsk ile oynanacak maç öncesinde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Luis Nani, "Çok büyük bir maç bizi bekliyor, bunun farkındayız. Sezona iyi başlamak için güzel bir fırsat. Harika bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Kulüp, takım ve taraftarlarımız için çok önemli bir karşılaşma. Herkesin heyecanlı olduğunu biliyorum ve bu heyecanı görebiliyorum. Takım olarak iyi başlamayı çok istiyoruz. Gerçekten bizim için kritik bir viraj. Antrenmanlardaki performansı sahaya yansıtabilirsek, zaten bizim için çok iyi bir karşılaşma olacak. Çünkü yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Taraftarlarımızın da galibiyeti çok istediğini biliyorum. Onların ortaya koyacakları ruhla, destekleriyle işler çok daha kolaylaşacaktır. Destekleriyle bize çok yardımcı olacaklar." dedi.

Fenerbahçeli taraftarların takımlarını zor durumda bırakacak hareketlerden kaçınmalarını da isteyen Nani, "Taraftarlarımız eğer gerçekten futbolu seviyorlarsa, bizi izlemek istiyorlarsa, büyük maçlar seyretmek istiyorlarsa, bizim onlar için yapacağımız güzel şeyleri sahada canlı bir şekilde görmek istiyorlarsa, lütfen dikkatli olsunlar." diyerek, şunları söyledi:

"Taraftarlarımız lütfen dikkatli olsunlar. Kulübümüzü zor durumda bırakacak şeyleri stadımızda yapmasınlar. Ben bunu onlardan rica ediyorum. Çünkü ben buraya gelmeden önce herkes bana şunu söyledi; ‘Fenerbahçe taraftarı dünyanın en iyi taraftarlarından biridir.’ Geldiğim andan itibaren bunun farkındayım. Kısa sürede hazırlık maçlarında bile bu görüldü. Harika bir taraftar grubumuz var. Takımının arkasında olmayı son derece iyi bilen bir taraftar grubumuz var. Taraftarların davranışları da bu harikalığı bir kat daha perçinleyecektir. Davranışların, tezahüratların yanında tamamlayıcı bir niteliği var. Umarım gerçekten sadece bizi desteklemeye gelirler ki, bundan benim hiçbir şüphem yok."