Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Fenerbahçe ile ilgili sorulan bir soruya 'Bana o takımı sormayın' cevabını verdi. Ayrıca Sezgin, Sneijder ile yeni sözleşmenin de imzalanmış olabileceğini ifade etti.

Galatasaray, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 4. haftasında kendi evinde Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı yönetici Nasuhi Sezgin, hakemlere serzenişte bulundu. Sezgin, "Gergin bir maç oldu. Biraz hakemden kaynaklanıyor bu. İlk devre rakip takım kalecisi çok vakit geçirdi. Hakem bir dakika uzattı. Hadi geçtik ikinci devre oldu çok pozisyona girdik golde atabilirdik ama hak ettiğimiz faulleri vermedi. Bana göre bir penaltımız verilmedi. Sanıyorum iki puanı bu şekilde kaybettik. Takımımız ikinci devre çok iyi oynadı. Çok gol pozisyonumuz var. Olmadı futbolda böyle şeyler oluyor. Ama bütün bunların üstesinden geleceğimize eminim. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Yönetim olarak herkesin arkasındayız, taraftarlarımızın arkasındayız. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ve çalışıyoruz." diye konuştu.

Selçuk İnan’ın gördüğü kırmızı kart ile ilgili ise sarı kırmızılı yönetici, “O da çok enteresan. Çocuk kurtulmaya çalışıyor. Nerde ise bir dakika tutuyor ve arkasından çalmıyor. Ne yapsın çocuk sinirleniyor haliyle.” yorumunda bulundu.

Bir basın mensubun ‘Bu akşam kaybedilen puan Şampiyonlar Ligi’ne kötü yansır mı?’ sorusuna Nasuhi Sezgin, “Hayır yansımaz. Arkadaşlarımız iyi oyuncular. İnşallah Atletico Madrid’in üstesinden geliriz. Orada doğru dürüst hakemler olacaktır. İnşallah bu yolda devam edeceğiz." cevabını verdi.

'Fenerbahçe Sneijder ile görüştü mü? sorusuna ise Sezgin, "O takımla ilgili konuşmak istemiyorum." dedi. Sneijder'in için ise "Sneijder ile görüşmelere sürüyor hatta belki imzalar atılmış bile olabilir." müjdesini verdi.