Voleybolda 4-5 Nisan tarihlerinde Polonya’da düzenlenecek CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi Final Four için geri sayım sürerken, VakıfBank'ın milli pasörü Naz Aydemir Akyol için bu organizasyon bambaşka bir anlam ifade ediyor. Yıldız voleybolcuyu ise rekor heyecanı sardı.

VakıfBank'ın yıldız oyuncusu Naz Aydemir Akyol, Polonya'nın Szczecin kentinde düzenlenecek CEV Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Final Four organizasyonunda iki rekora birden imza atacak. Bayanlarda Avrupa'nın filedeki en büyüğünün belirlenmesine sadece bir kaç gün kala voleybolseverlerde olduğu gibi takımlarda ve sporcularda da heyecan artmaya devam ediyor.

Hafta sonu Szczecin'deki voleybol şöleninde yer alacak oyuncular arasından bulunan Naz Aydemir Akyol ise bu heyecana oldukça alışık. 2009 yılından bu yana oynanan tüm CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finalleri'nde forma giymeyi başaran Naz Aydemir Akyol, takımı VakıfBank ile bir kez daha kupaya uzanmak için mücadele verecek.

Henüz 24 yaşında olmasına rağmen kariyerine kulüpler ve milli takımlar düzeyinde pek çok madalya sığdıran başarılı pasör, üst üste yedi kez Dörtlü Final oynamayı 'Doğru zamanda doğru yerde' olmasına bağlayarak, şunları söyledi:

"Formasını giydiğim takımların hedefleri her zaman üst düzeydeydi. Bu hedeflere ulaşabilmek için takım arkadaşlarım ve antrenörlerimle birlikte hep sıkı çalıştık. VakıfBank'taki üçüncü sezonum ve bu üç sezona sekiz kupa ve bir dünya rekoru sığdırdık ve sadece bir final kaybettik. Bu bir sporcu ve takım için inanılmaz bir başarı."

Üst üste yedinci kez CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finalleri'nde yer almanın kendisini çok heyecanlandırdığını söyleyen Naz Aydemir Akyol, "Bir voleybolcu bundan fazlasını hayal edemez. Umarım takımımla birlikte bu seviyelerde yer almaya daha uzun yıllar devam edebiliriz. Hafta sonu daha önce başardığımız gibi yine Avrupa'nın en büyüğü olmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.