Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup'ta 6 hafta sonra gelen Pendikspor galibiyeti, siyah-beyazlı camiayı tekrar Play-Off havasına soktu.

Pekdikspor karşılaşması öncesinde 5 maçta 12 puan kaybederek Play-Off şansını zora sokan siyah-incilerde Teknik Direktör Akif Kaya, "Bu takım çok iyi yerlere gelecek. Play-Off yemini ettik. Bu takım kesinlikle buna başaracak. Kahramanmaraşspor maçını alarak yolumuza devam edeceğiz" diyerek, siyah-beyazlı camiaya umut dağıttı.

Nazilli Belediyespor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Akif Kaya, Pendikspor galibiyeti ile bir seri başlattıklarını ve bu serinin Kahramanmaraşspor maçında da devam edeceğini söyledi. Kaya, "Bu camia şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor. Biz kazanmayı düşünürken, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.

Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, Play-Off şanslarının devam ettiğini söyleyerek, "Kötü günler sona erdi. Lig bizim için yeniden başladı. Maraş deplasmanında alacağımız 3 puan bizi zirve ortağı yapacak. Bu bilinçle hazırlıklarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlı futbolcu Burhanettin Çakırefe ise, Nazilli Belediyespor'un kesinlikle Play-Off oynayacağını söyledi. Takımda birbirinden yetenekli oyuncuların bulunduğunu kaydeden Burhanettin, görev verilmesi halinde Kahramanmaraş'ta gol atacağı sözünü verdi.

NAZ-NAZ KAHRAMANMARAŞ YOLCUSU

Nazilli Belediyespor, pazar günü gurup lideri Faturavizyon Kahramanmaraşspor ile deplasmanda karşılaşacak. Siyah-beyazlılar cuma günü uçakla Kahramanmaraş'a gidecek. Kafileye sakatlığı devam eden Ali Setirikli, Tolga Akyüz ve Ümit Aydemir alınmadı. Sakatlıkları sona eren Furkan İlker Baştan ve Gökhan Çakır maç kadrosuna dahil edildi. Teknik Menajer Orhan İbiş, her iki futbolcunun da görev verilmesi halinde Kahramanmaraş'ta oynayabilecek durumda olduklarını söyledi.

KAHRAMANMARAŞSPOR TARAFTARI TRİBÜNLERİ DOLDURMALI

Bu maç Nazilli Belediyespor için ölüm kalım maçı. Kahramanmaraşspor maçını alması durumunda Nazilli play-off yolunda umutlarını artıracak. Kahramanmaraşspor'un şampiyonluk yolunda oynayacağı en önemli maçların başında Nazilli maçı gelmektedir. Bu maçta Kahramanmaraşspor taraftarı trübünleri doldurmalı ve takımına destek vermelidir.