Trabzonspor Kulüp Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, saha sonuçları dışında Trabzonspor’un doğru yolda olduğunu belirterek, "Saha sonuçları da gelecektir. Takıma ve Ersun hocaya güvenimiz tam" dedi.
Spor Toto Süper Lig’de kötü günler geçiren Trabzonspor’da, kulüp başkan yardımcısı Nevzat Aydın, iyi günlerin takımı beklediğine inandığını belirterek, "Takımın, takım olma sıkıntısı var. Birçok kulübün yeni oyuncusu var ama bizde bu süreç biraz daha zor yaşandı. Zor bir dönemde devraldık kulübü ama saha sonuçları dışında Trabzonspor’un doğru yolda olduğunu herhalde herkes görüyor. Saha sonuçları da gelecektir. Ersun hoca ve takıma güvenimiz tam" ifadelerini kullandı.
Kırılgan bir takıma sahip olduklarını belirten Aydın, "Oynadığımız maçlarda oyunu domine ediyor ve art arda pozisyon buluyoruz. Bunları değerlendiremeyip gol yememizin ardından kolay çözülüyor. Problem neyse Ersun hoca onu çözecektir. Akhisar Belediyespor maçında bütün planlarımız ve hedeflerimiz galibiyet için. Ben takıma ve Ersun hocaya çok güveniyorum" dedi.
"Transfer çalışmalarımız ve araştırmalarımız sürüyor"
Aydın, her kulübün ve takımın transfer çalışmalarına ara vermesi diye bir durumun olmadığını belirterek, "Transfer çalışmaları devam eden bir süreçtir. Devre arası transferler olacak. Bunu da transfer dönemi yaklaştığında daha net ortaya koyacağız. Sezon başında bizim eksik olduğunu düşündüğümüz bölgelerle şu anda ihtiyaç gördüğümüz bölgeler aynı değil. Önümüzdeki günlerde ihtiyaçlarımız daha ön plana çıkacaktır ve buna göre planlama yapacağız" şeklinde konuştu.
Sabancı’dan loca talebi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Trabzon’da düzenlenen Türkiye’nin en önemli girişimcilik etkinliklerinden Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum’na panelist olarak katılan Nevzat Aydın, Trabzonspor’dan ve yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’den bahseden TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Pegasus Havayolu Şirketi Başkanı Ali Sabancı’dan, loca almasını istedi. Aydın, "Bir çok stadyumda reklamı bulunan hava yolu şirketinizin reklamlarını yeni stadyumumuzda görmek isteriz" sözlerini katılımcıların alkışlaması üzerine, Sabancı, "Bence çok doğru bir giriş yaptınız" demesi salonda gülüşmelere neden oldu. Sabancı’nın, talep üzerine çalışma başlatacağı öğrenildi.