İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray dergisinin kasım ayı sayısındaki yazısında sarı-kırmızılı camia ve taraftarlara seslenerek, gelecek dönemlerle ilgili oldukça ümitli ifadeler kullandı.

Geride kalan ekim ayında hem kulübün 111. kuruluş yılını kutladıklarını hem de tarihlerinin en önemli olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdiklerini aktaran Özbek, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Galatasaray'ın mali bağımsızlığına kavuşması, yarınlarının yeniden yapılandırılması, yeni tesisleriyle geleceğe daha iyi hazırlanması, ulusal ve uluslararası alanda ülkemizin bir numaralı sportif markası olma ayrıcalığını sürdürebilmesi için ortaya koyduğumuz projeler, genel kurul üyelerimizin yüzde 97'sinin onayıyla kabul edildi. Şimdi icraat zamanı. Önümüzdeki dönemde Türk Telekom Arena'nın üst kullanım hakkının alınması, spor salonu inşaatının başlaması, Florya ve Riva konusunda nihai protokolün hazırlanıp, sözleşmenin imzalanması, yeni tesislerimizin taşınacağı arazinin belirlenmesi, Beyoğlu'nda bulunan eski kulüp binamızla ilgili çalışmanın hızlanması, Galatasaray'ın bir kez daha bu tür bir borç sarmalına sürüklenmesini önleyecek yönetim ilkelerinin belirlenmesi, yönetim alanında bu çalışmalar sürerken sahada yeni zaferler peşinde koşulması gibi çok yoğun bir trafik bizleri bekliyor."

Olağanüstü genel kuruldaki teşekkür konuşmasında, "Gözünüz arkada kalmasın. Emanet başımın üstündedir." dediğini hatırlatan Özbek, "Bu sözümü yineliyor ve bir adım ileri taşıyorum. Gözünüz arkada kalmasın çok değerli Galatasaraylılar. Gelecek Galatasaray'ın ve Galatasaraylıların olacaktır. Bundan hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın." değerlendirmesinde bulundu.