Bu sezon güçlerini birleştirerek yola çıkan voleybolun iki önemli kulübü Numune ile DSİ Spor Kulüpleri, "Numune DSİ Spor" ismiyle adını Türkiye Bayanlar 2. Ligi'ne şampiyon olarak yazdırmayı başardı.

Yükselme müsabakaları sonrasında grubunu birinci olarak bitiren Numune DSİ Spor, Tokat ve Niğde illerinde oynanan yarı final ve final müsabakalarında oynadığı bütün maçları kazanarak, yenilgisiz olarak şampiyon olma başarısı gösterdi. Numune DSİ Spor Kulübü Genel Kaptanı İrfan Aktürk büyük bir başarıya imza attıklarını dile getirerek şunları söyledi:

"Hedefi birinci lig olan kulübümüz, birinci aşaması olan 3. Lig şampiyonluğunu alarak 2. Lig'e çıkmayı başarmıştır. Aynı başarıyı önümüzdeki sezonda da tekrarlayıp 1. Lig hedefimize ulaşa bilmek adına, aynı ciddiyette çalışmalarımız devam edecektir. Bu süreçte, bize inanan kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu başarıda sahada emeği geçen kulüp antrenörlerime ve sporcularıma teşekkür ederim. Bayanlar 2. Ligi'nde de Ankara'mızı en iyi bir şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."