Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, Final Four'a kaldıkları için mutlu olduklarını kupayı kazanmak içinse en iyi şekilde çalışacaklarını söyledi.

Fenerbahçe Ülker'in Euroleague play off serisi üçüncü maçında konuk olduğu Maccabi Electra Tel Aviv’i uzatma sonunda 75-74 yenerek Final Four'a kaldıktan sonra İstanbul'a döndü. Sabiha Gökçen Havaalanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Zeljko Obradovic, "Final Four'a kaldığımız için hepimiz çok mutluyuz. Oyuncularımıza, başkanımıza taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Sonuna kadar da yanlarımızda olmasını istiyoruz." dedi.

15 - 17 Mayıs tarihleri arasında Madrid'de düzenlenecek Final Four'a kadar zamanları olduğunu dile getiren Obradovic, "Oyuncularımızı biraz dinlendireceğiz. Türkiye Ligi de devam ediyor. Başarılı olmak için tek yol çalışmak. Her zaman taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz." dedi.

Bir gazetecinin, 'Kupa sözü veriyor musunuz?' sorusuna ise tecrübeli antrenör, "Şu anda bunu konuşmak çok erken. 20 günlük süremiz var. En iyi şekilde çalışmamız gerekiyor." cevabını verdi.

Baş Antrenör Zeljko Obradovic, kendilerine rakip olarak 'Anadolu Efes'i mi Real Madrid'i mi istersiniz?" sorusuna ise Obradovic, "Anadolu Efes'in hala çok şansı olduğuna inanıyorum." diye cevapladı.