Kars Eksi 36 Off-Road Başkanı Tarık Yılmaz ve Off Road üyesi Emrah Çoban ile Gökhan Yılmaz Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'yı ziyaret etti. Off rooad sporcuları, Başkan Karaçanta'ya 'Bize yer gösterin, kepçe verin, seneye yarışları Kars'a getirelim' teklifinde bulundu.

Eksi 36 Off-Road Başkanı Tarık Yılmaz ve Off Road üyesi Emrah Çoban ve Gökhan Yılmaz, Başkan Murtaza Karaçanta'yı Karadeniz Off-Road Platformunun Mahalli İsmet Dönmez Kupasında dereceye girerek kazandıkları kupa ile ziyaret etti.

Eksi 36 Off-Road Kulüp Başkanı Yılmaz, Belediye Başkanı Karaçanta'ya, "Önümüzdeki dönem Kars şehir merkezinde de benzer bir organizasyon düzenlemeyi planlıyoruz. Tabi ki burada da belediye sponsor olursa güzel bir organizasyonla 70 civarında Off Road aracı ve bine yakın katılımcıyla Kars’ta 3-5 günlük bir etkinlik yapma imkanı buluruz" dedi.

Başkan Karaçanta teklif karşısında Valikle ortaklaşa böyle bir şey yapabilecekleri ifade ederken, Yılmaz, "Bize bu tür bir etkinlikte genelde iş makinesi lazım oluyor. Yani bir kepçe bizim işimizi görüyor. Onun dışında öyle çok aşırı bir masraf çıkmıyor" şeklinde konuştu.