Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncuları Oğuzhan Özyakup ve Serdar Aziz, maça hızlı başlayarak erken gol bulmak istediklerini söyledi.

Euro 2016 Elemeleri A Grubu'nda yarın Torku Arena Stadı'nda Letonya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda Oğuzhan Özyakup ve Serdar Aziz basın mensuplarının karşısına çıktı. İlk maçta 1-1 berabere kalınan maça ilişkin görüşlerini açıklayan iki futbolcu, o maçta iyi oynamadıklarını ve istedikleri sonucu alamadıklarını kaydetti.

Oğuzhan Özyakup, "İlk maçta çok pozisyona girdik ama o ilk golü erken bulamadığımız için zorluk çektik. Şimdi yarın ki maç bizim için yine çok önemli. İlk maçta çok pozisyona girdik ama bir türlü o erken golü bulamadık. Ama inanıyorum ki yarın o erken golü bulup maçı da üç puanla alırız." ifadelerini kullandı.

'İlk maçlarımızı zor geçirdik ama hala herşey bizim elimizde." diyen milli futbolcu, "Çok önemli iki maçımız var. İlk olarak yarınki maç önemli. Alacağımız o üç puan Hollanda maçı için çok önemli. Çok iyi hazırlandık. Takım olarak da çok iyi idmanlar yaptık." diye konuştu.

Genç futbolcu, Konya halkına da çok teşekkür ederek, "Çok coşkulu karşıladılar bizi. Konya'nın stadı ve zemini çok güzel." dedi.

SERDAR AZİZ: TOPU DAHA İYİ KULLANIP ERKEN GOL BULMAK İSTİYORUZ

Bir diğer milli futbolcu Serdar Aziz ise "İlk maçta ben yoktum. Ama rakibiz çok sert oynayıp iyi mücadele ediyorlar. Tabi bizimde etkili oyuncularımız var. İlk maçta golü daha erken bulabilseydik maç daha farklı bir skora gelebilirdi. Rakibimiz aynı zamanda iyi defans yapıyor. Yarında aynı şekilde bir rakip ile oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak. Onlardan daha iyi mücadele edip topu daha iyi kullanarak erken golü bulmak istiyoruz. Böylelikle maçı da erken şekilde sonlandırmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Son olarak Serdar Aziz, Konya halkına teşekkür etti ve yarın oynanacak mücadeleye davet etti.