Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Eskişehirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, güzel bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.

Süper Lig'in 33. haftasında konuk ettikleri Eskişehirspor'u 3-2 yendikleri maçın ardından konuşan Okan Buruk, sıcak havaya rağmen iyi mücadele ortaya koyduklarını açıkladı. Golleri erken bulduklarını söyleyen Buruk, "Maçın özellikle başında oyundan zevk aldık, daha önde oynadık, gol pozisyonlarına girdik ve 2-0’lık bir galibiyeti ilk yarıda yakaladık. Çok fazla pozisyon da vermedik. İkinci yarıya da pozisyonlara girerek başladık. Abdülkadir Kayalı’nın performansından memnunum ama gördüğü kırmızı kart bizi eksik bıraktı. 3-0’ı yakaladık, maç bitti derken şanssız bir penaltı ve arkasından yediğimiz bir gol maçın 3-2’ye gelmesine yol açtı. Güzel bir galibiyet aldık. Maçtan önce Karcemarskas’ın doğüm günü, galibiyeti ona armağan edelim demiştim. İnşallah önümüzdeki haftayı da güzel bir şekilde kapatmak istiyoruz." dedi.

Galibiyette büyük başarı sağlayan Camara’nın kendisine verilen şansı iyi değerlendirdiğine değinen Buruk, "Camara’yı sezon başında geldi ve Türkiye Kupası’nda sakatlandı. Sakatlığı 3 ay sürdü. İkinci yarı için oynayıp oynamayacağı belli değildi. Devre arasında kiralık versek mi diye düşündük. Çok genç bir oyuncu ve son haftalarda şans verdik, o da bunu iyi değerlendi. Bugün de çok güzel goller attı. Gaziantepspor’un ileriye dönek önemli oyuncularından biri olacaktır." şeklinde konuştu.

SKİBBE: BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe ise alınan mağlubiyet karşısında hayal kırıklığına uğradığını belirterek, "Takımımın iki yarıda da ilk 15 dakikada gösterdikleri performanstan büyük hayal kırıklığına uğradım. 15-45 dakika arasında oyunu kontrol altına almaya çalıştık ama yüzde yüz gol pozisyonuna da giremedik. Gaziantep’in bu galibiyeti hak ettiğini düşünüyorum. Haftaya evimizde oynayacağımız Akhisar maçını kesinlikle galibiyetle bitirmek istiyoruz." dedi.

Şampiyonluk şansı için eski takımı Galatasaray’ın daha avantajlı olduğunu söyleyen Skibbe, "Bence tüm iyi kozlar Galatarasay’ın elinde ama yine de yüzde 100 değil. Eskişehirspor’la bir sezon daha sözleşmem var ve çok seviniyorum." diye konuştu.