Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, kendi evlerinde karşılaşacakları Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini ifade etti.

Süper Lig'in 20. haftasında Kamil Ocak Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Gaziantepspor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Celal Doğan Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Okan Buruk, rakiplerini dün akşam oynanan kupa maçında iyi analiz ettiklerini dile getirdi. Hazırlıklarının iyi bir şekilde sürdüğünü belirten Buruk, şöyle konuştu:

"Bugün kar yağışından dolayı biraz antrenman programımızı değiştirdik. Hafta içi iyi hazırlandık. Maçı bekliyoruz, çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Dün oynadıkları Türkiye Kupası maçında da gördük. Çok formda bir takım. Biz de geçen haftanın morali ile hazırlanıyoruz. Sahanın zemininin iyi olmayacağını tahmin ediyorum, o biraz oyunun kalitesini düşürecektir. Kazanmanın dışında hiçbir şey düşünmüyoruz. Ortada bir 3 puan var, onu almak istiyoruz."

Kendi evlerinde galip gelmek istediklerini söyleyen son haftaların formda futbolcusu Mustafa Durak, "Bizim için önemli bir maç, evimizde puan almak istiyoruz. Hedefimiz 30 puan, inşallah 2 gün içerisinde de hazırlıklarımızı tamamlayacağız." diye konuştu.

Fenerbahçe’nin çok güçlü bir takım olduğunu belirten Şenol Can ise yaptığı açıklamada, "Türkiye’nin en iyi takımlarından bir tanesi, biz de içerde iyi oynayan bir takımız. İnşallah bu maçı da alıp, 30 puan barajını geçeceğiz. Kendi evimizde 3 puan almak istiyoruz." açıklamalarında bulundu.

Maça iyi hazırlandıklarını dile getiren Barış Yardımcı, deplasmanda son 3 maçtır galip geldiklerini belirterek, Fenerbahçe’yi yenip üst sıralara yükselmeyi istediklerini kaydetti. Gaziantepspor’un devre arası renklerine kattığı Luis Leal Dos Anjos, kendi evlerinde taraftarın da desteğini alıp, galibiyetle ayrılmak istediklerini vurguladı.

Kırmızı beyazlı ekip, yarın basına kapalı yapacakları antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.