Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, 1-1 berabere kaldıkları Torku Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, kazanmaları gereken maçı kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Okan Buruk, taraftarın destek vermediği için bu zamana kadar kendi saha avantajlarını kullanamadıklarını dile getirdi.

Torku Konyaspor Teknik Direktör Aykut Kocaman ise alınan 1 puanın değerli olduğunu belirterek, "1 puan üzüleceğimiz bir durum değil, olumlu olduğunu düşünüyorum." dedi.

Kendi evlerinde 1-1 berabere kaldıkları Torku Konyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Okan Buruk, maça iyi başladıklarını ve golden sonra üstünlüklerini koruyamadıklarını ifade etti.

Daha fazla pozisyon bulmaları gerektiğini belirten Okan Buruk, "Özellikle maçın ilk yarısı çok iyi başladık. Orta sahaya yayılan bir takımdık ve golü de bulduk. 30 dakikadan sonra oyunun yönü değişti. 4 tane önde hücum gücü yüksek oyuncu ile oynadık. Ama çok fazla pozisyon bulabilirdik. İkinci yarı çok fazla pozisyona giremedik. Kendi sahamıza yaslandık, 1-0’ı korumaya gittik biraz. Özellikle Hasan Kabze oyuna girdikten sonra oyun daha da değişti ve golü buldular. Kendi sahamızda kazanmak istiyorduk. Kazanamadığımız için üzüntülüyüz. Bu sene kendi saha avantajımızı hiçbir zaman kullanamadık. Çok az seyirciye oynadık. Hedefimiz ilk yedi içerisinde olmak." açıklamalarında bulundu.

AYKUT KOCAMAN: GAZİANTEP KARŞISINDA BERABERLİK, KÖTÜ BİR SONUÇ DEĞİL

Gaziantep’e 3 sonuçtan 2’sini almak için geldiklerini dile getiren Aykut Kocaman ise "Güçlü Gaziantep karşısında beraberlik de kötü bir sonuç değildi. Kornerden beceriyle atılan bir gol yedik. Bu son 5 haftadır hiç geriye düşmemiştik. Bu yüzden ne yapacağımız konusunda bizi biraz sarstı. İlk yarı eşitliği yakalamaya çalıştık. İkinci yarı biraz daha baskılı oynadık. 1 puan üzüleceğimiz bir durum değil, olumlu olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Transfer çalışmaları hakkında bir şey söylemek için daha erken diyen Kocaman, Galatasaray maçından sonra daha net bir şeyler konuşabileceklerini dile getirdi.