Teknik direktör Oktay Derelioğlu, TFF 2. Lig takımlarından Kahramanmaraşspor Kulübünün sözleşmesini tek taraflı feshettiğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor’u eleyerek Kahramanmaraşspor’a 1 milyon liraya yakın nakit kazandırdıklarını belirten Derelioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraşspor Kulübü sözleşmemi tek taraflı feshetti ama karşılıklı olarak feshettik diye izah yaptılar. Reis geçen hafta ilk 11’de oynattığım 3 adet oyuncuyu benim onayım olmadan kadro dışı bırakıp mukavelelerini feshetti. Bunun akabinde aramızda soğukluk başladı. Başkana, ‘Sevgili reis disiplinsiz bir vaziyet mu var ?’ diye sorduğumda bana, ‘Hayır ben bunların futbolunu beğenmiyorum’ dedi.” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraşspor’dan işine karışıldığı için ayrıldığını dile getiren Derelioğlu, şunları kaydetti: “Oyuncuların futbollarını beğenmenin kararını ben veririm dedim. Ben bu adamların üçünü de ilk 11’de oynatıyorum dedim. İşime karışılmaya başlandı. Burada nasıl çalıştığımı herkes biliyor. Ben disiplinli bir adamım. Takımımı toparlamaya çalışıyorum ama maalesef böyle çalışma ortamı olmaz, yazık. Burada sözleşmeyi karşılıklı feshettik yazıyorlar. Ben sözleşmemi karşılıklı feshetmedim, kendileri feshetti. Biz, disiplinli ve çalışma iştahı olan bir ekibiz ama maalesef buna ruhsat verilmedi. İnşallah değerimiz anlaşılır.”