Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, Royal Halı Türkiye Kupası'nda yarı finale çıktıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, umduklarından çok daha farklı bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.

Maç sonu basın açıklamasında bulunan Oktay Mahmuti, "Umduğumuzdan çok daha farklı bir galibiyet aldık. İlk yarıda farkı açtıktan sonra özellikle üçüncüü periyottan sonra fark açıldı ve biz de tüm oyuncuları kullandık. Her maç ayrı bir kademe ve bu karşılaşma da bir tanesiydi. Umarım yarı finalde daha iyi basketbol oynayacağız. Bizi zorlu bir rakip bekliyor. Amacımız herkes kadar iddiamızı sürdürmek olacak." dedi.

Darüşşafaka Doğuş oyuncusu Erbil Eroğlu ise yaptığı açıklamada Gaziantep'e kazanmak için geldiklerini dile getirerek, "Buraya kupayı kazanmaya geldik. Kazanmamız gereken bir maç oynadık. Zor şartlar altında buraya geldik. Ancak rotasyonu kullanarak kolay bir galibiyet aldık." diye konuştu.

Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Buran Gören, alınan mağlubiyetten ötürü üzgün olduklarını söyleyerek, "Darüşşafaka Doğuş ligin çok önemli kadrolarından bir tanesine sahip. Üç hafta önce İstanbul’da onları yenmemize rağmen bu sefer aynı basketbolu ve direnci gösteremedik. Maçın başında çok iyi savunma yaptılar. Biz de üç sayı çizgisinin gerisinden istediğimiz isabetleri bulamadık. Darüşşafaka Doğuş çok iyi bir takım. Üçüncü periyottan itibaren de sonucu belli bir maç oldu. Onları galibiyetten dolayı kutluyorum. Artık biz de ligdeki yolumuza devam edeceğiz." açıklamalarına yer verdi.

Rönesans TED Ankara Kolejliler oyuncusu Ayberk Olmaz da, karşılaşmaya çok iyi başlamalarına rağmen yeteri mücadeleyi gösteremediklerini dile getirdi.