Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okullar Arası Yıldız Kızlar Futbol Birinciliği müsabakaları sona erdi. Turnuva sonunda tüm rakiplerini yenmeyi başaran Ramazanoğlu Ortaokulu şampiyon oldu.

Gündüz Tekin Onay Tesislerinde gerçekleştirilen ve 13 okulun katıldığı turnuvada bazı okulların iyi hazırlanmasına rağmen, bazı okulların kız sporcularının futbolla yeni tanıştıkları dikkati çekti. Buna rağmen kız futbolcuların kazanmak için gösterdikleri mücadele görülmeye değerdi. İl şampiyonu olan Ramazanoğlu Ortaokulu, tarihi ve yeri daha sonra belirlenecek Türkiye şampiyonasında Adana’yı temsil edecek.

Turnuvada dereceye giren okullara ödüllerini Ramazanoğlu Ortaokulu Müdürü İbrahim Daşkın, Türkiye Futbol Federasyonu Eğiticisi Osman Öngen, Karakuyu Köyü Muhtarı Cafer Akbulut, 125. Yıl Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Birant Özdestici verdi.

Ramazanoğlu Ortaokulu’nun şampiyon olduğu müsabakalar sonunda, ikinciliği Recep Birsin Özen, üçüncülüğü Karakuyu Yatılı Bölge İlköğretim, dördüncülüğü ise 125. Yıl Ortaokulu elde etti.