Adana’da düzenlenen Okullararası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Kız ve Erkekler Bocce Petank İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Sarıçam Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen müsabakalara 10 okuldan 90 sporcu katıldı.
    Bocce Patank Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertuğrul Ahmet Özdağ, müsabakalara Orhan Gazi İmam Hatip, Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz, Özel Burç Okulları, Karaisalı 1 Nisan Yatılı Bölge Okul, Süreyya Nihat Oral ve Veli Yavuz Ortaokulları, Özel Burç Üçgül Anadolu, Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler, Toplu Konutlar İdaresi (TOKİ) Sarıcam Anadolu ile Çukurova Elektrik Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nden öğrencilerin katıldığını söyledi.
Adana'da ilk defa gerçekleştirilen müsabakaların hayli çekişmeli geçtiğine dikkat çeken Özdağ,“Adana’da ilk kez yapmamıza rağmen, yarışmalara büyük ilgi olması bizleri gelecek için umutlandırdı. Müsabakalarda başarılı olan okullar ileri tarihlerde Adıyaman’da yapılacak olan grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.” dedi.
Dereceye giren sporculara madalyalarını Bocce Petank Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertuğrul Ahmet Özdağ, Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik, okul müdürleri ile müsabaka hakemleri verdi.

Dereceye giren okullar şöyle:
Küçük kızlar : Sarıçam Orhan Gazi İmam Hatip Ortaokulu
Küçük erkekler: Sarıçam Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz Ortaokulu
Yıldız kızlar : Sarıçam Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz Ortaokulu
Yıldız erkekler: Sarıçam Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz Ortaokulu
Genç kızlar : Çukurova Özel Burç Üçgül Anadolu Lisesi
Genç erkekler : Çukurova Elektrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi