Beşiktaş'ın Süper Lig'in 18. haftasında Ankara'da oynadığı maçta Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 mağlup ettiği mücadelede 1 gol atan ve yaptığı açıklamalar ile taraftarların sempatisini kazanan Olcay Şahan, taraftarlarını arabanın benzinine benzeterek desteklerinden dolayı onlara teşekkür etti.

Beşiktaş'ın yıldızı Olcay Şahan, Mersin İdmanyurdu maçının sonrasında yayıncı kuruluşa yaptığı dikkat çeken açıklamada, "Taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Araba nasıl çalışır, benzinle çalışır, biz de taraftarlarımız ile çalışıyoruz. Bugün başarılı oyunumuzu sergiledik, mutluyuz." dedi.

Mersin İdmanyurdu maçındaki performansıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Olcay Şahan, "Performans daha iyi olabilirdi. Basit pas hataları yaptığımı düşünüyorum. Bir gol atınca tabii ki kendini beğeniyorsun, ama insan daha iyisini yapmaya çalışıyor. Bizim takım kaliteli ve formayı vermemek için çalışmak gerekiyor." diye konuştu.

Skorun 1-1 gelmesinin hemen ardından Demba Ba'nın golüyle öne geçtiklerini de belirten Olcay Şahan, Demba Ba'nın sırtıyla gol atmasını ise şans olarak görmediğini belirtip, "Daha rahat olabilirdi, pozisyonlarımızı daha iyi değerlendirseydik. Biliyoruz ki, Beşiktaş son dakikaya kadar heyecanlı bir futbol oynuyor, bugün de öyle oldu. Futbolda şans diye bir şey yoktur, şansı kendin yaratman gerekiyor. Servet abi ligin en iyi kafaya çıkan oyuncularından biri, Demba Ba ona karşı şansını kendi yarattı. Sırtı ile de gol attı." dedi.