Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Olcay Şahan, ligin ilk yarısında bütün Türkiye’nin Beşiktaş’ı konuştuğunu, sezonun 2. yarısında da yine bütün Türkiye’nin Beşiktaş’ı konuşacağını iddia etti.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 2. yarısı hazırlıkları kapsamında Antalya’da çalışmalarını sürdüren ve dün akşam İnternational Royal Cup’ta Guaratingueta takımını 1-0 mağlup ederek finale yükselen Beşiktaş’ta Olcay Şahan, maçın ardından Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) özel açıklamalarda bulundu.

Sezonun 2. yarısına iyi hazırlanmak istediklerini belirten yıldız futbolcu, kampta genç oyunculara verilen şansın önemine de dikkati çekti. Olcay Şahan, "Bu maç için fazla bir şey söylemeye gerek yok. Turnuvada finaldeyiz. İdmanlara başlayalı daha 2-3 gün oldu. Bu ilk günler hep zor geçer. Sezonun 2. Yarısına ‘bomba’ gibi hazırlanmak istiyoruz. Önemli olan sezonun 2. yarısına iyi hazırlanmak. Bu da güzel bir hazırlık maçı oldu. Genç oyuncularımız katıldı. Onlar da forma şansı buldular ve inşallah kendilerini gösterip A Takıma çıkabilirler." diye konuştu.

Kadrolarının şampiyonluk için yeterli olduğunu da düşünen Olcay Şahan, "Taraftarımıza bu sefer mesaj vermeme gerek yok. Çünkü onlar bizi müthiş bir şekilde destekliyor. Bunu bize hissettiriyorlar. Bizler de ona göre performans gösteriyoruz. Kadromuzu şampiyonluk için tabii ki yeterli buluyorum. Sezonun ilk yarısında bütün Türkiye Beşiktaş’ı konuştu. Sezonun 2. yarısında da bütün Türkiye Beşiktaş’ı konuşacak." dedi.

Bu arada Beşiktaş'ın Antalya'da sürdürdüğü ikinci yarı hazırlıkarı bugün saat 11.00’de basına kapalı yapacağı idmanla devam edecek.