Beşiktaşlı oyuncu Olcay Şahan, artık bu maçı unutarak Fenerbahçe karşılaşmasında kaybettikleri iki puanı telafi etmeleri gerektiğini söyledi.

Gençlerbirliği deplasmanında rakibi ile 1-1 berabere kalarak deplasmanda 2 puan bırakan Beşiktaş’ta yıldız oyuncu Olcay Şahan, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Gençlerbirliği karşısında ilk 45 dakika forma giyen Şahan, Ankara deplasmanlarının zor deplasmanlar olduğunu bildiklerini vurgulayarak, "Maça maalesef bugün iyi başlayamadık. Şansız bir pozisyonda gol yedik. Hocanın değişiklikleri sonrası takıp toparlandı. Çok iyi baskı yaptık. Gökhan’ı tebrik etmek istiyorum çok iyi oynadı. Bu maçı unutup önümüzdeki maça bakmamız lazım. Taraftarımızın desteğiyle Olimpiyat Stadı’nda Fenerbahçe’yi yenerek kaybettiğimiz iki puanı telafi ederiz. Bizim hafta arasında Avrupa Ligi maçımız vardı. Bu yorgunluğa sebep olmuş olabilir. Vücut otomatik olarak bu İngiliz haftalarına alışacak. O nedenle bu tür yorgunluklar bir daha olmayacaktır. Bu maçı yorgunluğa bağlıyorum. Bugün performansım iyi değildi. Hocada çıkardı. Giren oyuncular daha iyi oynadı. Hoca doğru karar verdi diye düşünüyorum. Haftaya forma şansı bulursam telefi etmeye çalışacağım.’’ dedi.

Gelecek hafta derbi karşılaşmasında Fenerbahçe ile oynayacakları maça değine genç oyuncu, "Derbileri kazanamama durumu var ama kaybetme durumu yok. Taraftarımızın desteğiyle, inşallah iki yıl önceki İnönü’deki coşkuyla Olimpiyata gelirler. İnanıyorum bu sezon derbileri kazanacağız. Şuan içimiz rahat.’’ ifadelerini kullandı.