Beşiktaşlı Olcay Şahan, Alanya'da düzenlenen International Royal Cup turnuvasını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

International Royal Cup Turnuvası'nda Siyah-beyazlı takımın River Plate'yi 4-3 yenerek kupayı kazandığı maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Olcay Şahan, "Turnuvayı kazandığımız için mutluyuz. Oynadığımız her maçı kazanmak isteriz. Güzel bir turnuva oldu. Kampımız da iyi geçiyor. Bir hafta daha buradayız. Adana'ya gidip orada bir kupa maçı oynayacağız" dedi.

Olcay Şahan, Süper Lig'in ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapmak istediklerini kaydetti.

İsmail Köybaşı da, "İyi çalışan, nerede ne yapması gerektiğini bilen bir takımız. Hazırlık maçlarımız da iyi geçti. En iyi antrenman maçtır. Bunu da iyi şekilde atlatıp kupayı kazandık. Dilerim aldığımız bu kupa sezon sonu şampiyon kupası olur. Bunun fragmanı olsun. Bizler buna inanıyoruz. Çok çalışıyoruz. Herkesi inanmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Bugün sağ bek oynadın." demesi üzerine ise İsmail Köybaşı, "Benden beklentileri biliyorum. İstenileni en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. İzleyenlerin beni fedakar futbolcu olarak görmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.