Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Olcay Şahan, Liverpool ile oynayacakları karşılaşmalar sonunda turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.

    UEFA Avrupa Ligi’nde eşleştikleri rakibi Liverpool ile perşembe günü İngiltere’de karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Olcay Şahan, Necip Uysal, Veli Kavlak ve Serdar Kurtuluş, Vodafone şubesi açılışına katıldı.

    Olcay Şahan, “Dün, Bursaspor’a karşı aldığımız galibiyet sonrası çok güzel sevinç yaşandı son dakikaya kadar da güzel maç oldu. Beşiktaş’a yakışan bir maç oldu. Biz artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Liverpool maçına hazırlanıp iyi skorla dönmek istiyoruz. Sezonun ikinci yarısına çok iyi başladık. Hedefimiz belli ve çok güzel bir seri yakaladık. Büyük özgüvenle İngiltere'de bunun karşılığını da vereceğiz. Herkesin özgüveni çok yüksek. Rahat bir şekilde maça hazırlanıyoruz. Takım içinde olumlu düşünceler var. Biz kalitemizi biliyoruz. Liverpool İngiliz takımı ve biz onlara karşı bu dönemde iyi skorlar aldık bu maçta da tur atlayıp yolumuza devam edeceğimize inanıyoruz.” diye konuştu.

    Başarılı futbolcu, son olarak taraftarların Olimpiyat Stadı’na ilgi gösterip gelmemesinin sorulması üzerine, “Taraftarlarımız bizi çok iyi destekliyor. Onlarla ilgili bir sıkıntımız yok. Torku Konyaspor maçında bunu kanıtladılar. Malum hava şartları ve Olimpiyat şartları yüzünden Bursaspor maçına gelmemiş olabilirler ama onlar bizi yüzde yüz her zaman desteklerler.” cevabını verdi.