Beşiktaş’ın iç saha maçlarını oynayacağı Atatürk Olimpiyat Stadı, siyah beyazlı takımı bekliyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de bugün stada gelerek incelemelerde bulunduğu öğrenildi.

Vodafone Arena inşaatı sebebiyle son iki sezonda maçlarını ağırlıklı olarak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan Beşiktaş'ın bu seneki Olimpiyat macerası 22 Ağustos Cumartesi oynayacağı Trabzonspor maçı ile başlıyor.

Olimpiyat Stadı’nda ise çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Statta genel temizlik, teknik bakım ve kontrollerde de sona gelindi. Beşiktaş’ın Süper Lig 2015-2016 sezonunun ilk iç saha maçına çıkmasını bekleyen Olimpiyat Stadı’nda saha zemini de tamamen değişti. Stada doğal çim ile beraber kış şartları için elektrikli alttan ısıtma sistemi eklendi.

Konumu ve sahanın tribünlere olan uzaklığı sebebi ile Beşiktaş taraftarının benimsemediği Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ulaşım ise ağırlıklı olarak metro ile gerçekleştirilecek. Siyah beyazlı taraftarlar metro istasyonu, Yenikapı-Marmaray bağlantısı ile Kartal’dan itibaren aktarma ile stada kolaylıkla erişim sağlayabilecek. Ayrıca 22 Ağustos Cumartesi günü Trabzon maçı öncesi ve sonrası için ek seferlerde düzenlenecek.

Halkalı, Başakşehir, Ispartakule, Kayşehir, Yenibosna hatlarına ise İETT ek seferler koyarak ulaşımı kolaylaştıracak. Olimpiyat Stadı’nın çevresinde ise 4 bin araçlık otoparkta bulunmakta.

Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşması 22 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45 Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.