Beşiktaş'ta görevine son verilen Slaven Bilic hakkında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa teknik direktörü Önder Özen, Instagram hesabından olay yaratacak bir paylaşımda bulundu.



İşte Önder Özen'in Bilic'e veda mesajı;

"İki yıl önceydi. Atatürk caddesinde ellerim cebinde yürüyordum. Beşiktaş camiası yeni hocasını bekliyordu ve henüz ortada ciddi bir aday bile yoktu. Marcelo Bielsa projeyi çok beğenmiş ama Avrupa'nın doğusu için erken olduğunu söylemişti. Favre ise çok önce Gladbach'la sözleşme uzatmıştı. Boşta uygun biri yoktu ve benim için çember daralmıştı. Zor durumdaydım. Derken telefon çaldı. Yürürken telefonu açtım. Arayan Fenerbahçe kongre üyesi olan bir arkadaşımdı. Bilic'in Lokomotif Moskova'dan ayrılacağını duyduğunu söyledi. O dakikadan sonra, Split'te imza atana kadar yani yaklaşık 2.5 hafta sadece Bilic'e ulaşmak-projeyi anlatmak-ikna etmek ve imza attırmak için Semih Usta ile birlikte büyük uğraş verdik. Sonunda anlaştık ve bir yıl birlikte çalıştık. Daha sonra o bir yıl daha devam etti. Belki bir kupa kaldırmadı ama sıkıntılarını içine atarak çalıştı ve kulübünü iyi temsil etti. Haklı veya haksız cezalar aldı, göçebe hayatı yaşadı takımıyla birlikte. Son 20 yılın 18'inde şampiyon olamamış bir takımın antrenörüydü ve "şampiyon yapamaz, final oynatamaz" eleştirilerine maruz kaldı. Salkım saçak dolu bir İnönü atmosferi göremeden gidiyor. Beğenmeyenlerin de canı sağolsun. 
Sadece iki yıldır tanışıyor olsak da ilk yılını çok yoğun yaşadık. Bazen tartıştık, bazen kırdık birbirimizi, bazen de "birbirimize vitaminler, moraller verdik". Ama ilk gün olduğu gibi son günde de beraberdik. 

Dostluğun için teşekkür ederim. Yolun açık olsun dostum. Umarım "geçici çözümleri değil kalıcı ve gerçekçi planları olan" bir ailenin parçası olmak üzere tekrar yolun düşer İstanbul'a."