Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, Balıkesirspor'a mağlup olmalarına rağmen ligde kalmayı matematiksel olarak garantilediklerini söyledi.

Takımının sahasında ligin son sırasında yer alan Balıkesirspor'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında katılan Özen, rakip takım oyuncularını kutlayarak, "Bizim takım gelecek olursak söyleyebileceğimiz hiçbirşey yok. Benden önce burada çalışan arkadaşlarımı daha iyi anlayabiliyorum. Bana anlattılar. Onları şimdi daha iyi anladım. Şükürler olsun bir kaza olmadan lig bitmemiş olsa da matematiksel olarak ligde kalmayı garantiledi. Bundan sonrası için bekleyeceğiz." dedi.

Futbolcularını eleştiren Önder Özen, şunları dile getirdi:

"Şu anda ortada tuhaf bir durum var. Judoyu sevmeden yapamazsınız. Önce bunu sevmek zorundasınız. Futbolda da böyle. İşinizi sevmek zorundasınız. Oynadığınızı arkadaşınızı sevmesenizde seviyor gibi oynamak zorundasınız."

Bir gazetecinin "Benden öncekileri şimdi daha iyi anlıyorum" sözlerini açmasını istemesi üzerine Özen, "Bazen insanlar kendisini çaresiz hisseder. Her zaman çare bulabileceğime dair umudumu kaybetmedim. Antrenör ekibinde burada uzun zamandır devma eden arkadaşlar var. Bir çaresizlik sorunundan bahsediyorlar. Benden öncesi Shota Arveladze'nin futbolu bilmeme ihtimali var mı. Kendisi çok başarılı bir hocaydı. Birinci sınıf teknik direktördü. Bazen içinde yoksa 'hadi'yi yükleyemiyorsun. İçine monte edemyiorsun." diye cevapladı.