Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, ligde Bursaspor'u 5-3 yendikleri maçta oyuncularının gururlarını sahaya yansıttıklarını söyledi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 29. haftasında kendi evinde Bursaspor'u 5-3 yendikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Önder Özen, Bursaspor'a sezonun ilk yarısında 5-1 yenildiklerini hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Oyuncularımın buna reaksiyonu oldu. Maçtan önce de oyunculardan bunu talep ettik. Gururlu oyuncular olduklarını gösterdiler. Hafta içinde çalıştığımız şeylerle örtüşmeyen bir skor ortaya çıktı. Daha düşük skorlu maçlar oynamak istiyoruz. Yediğimiz gollerin sayısı daha az olmalı. Bardağın boş tarafı bu. Dolu tarafı ise 8-9 net pozisyonumuz var ve 5 gol attık. İlhan, Sancak, Castro, Tunay çok iyiydi. Veysel Sarı harika oynadı. Eren'in golle dönüşü çok önemliydi. Gururlu oyuncularım bugün bu özelliklerini gösterdi."

Kardemir Karabükspor'un Çaykur Rizespor'u yenmesiyle kendilerini güvenli bölgede hissedemediklerini aktaran Özen, "Daha 5 maç var. Ne zaman matematiksel olarak kötü bir şey olmayacağını düşüneceğiz, o zaman rahatlarız." dedi.

Son haftalarda gelen galibiyetler hakkında ise Özen, "Önceki hocaların hakkını yiyemem. Biz geldik, mucize yaptık diyemeyiz. Oyuncularım gururlu insanlar. Soyunma odasında, ben söylemeden kendi aralarında 'planladığımız her şey gol yiyene kadar olmasın. Gol yedikten sonra da devam edelim' diye konuştular. Onlar da sorunun farkında. Oyuncularımın davaya sahip çıkıyor olması çok değerliydi." ifadelerini kullandı.

Adem Büyük'ün 18 kişilik maç kadrosuna alınmamasıyla ilgili bir soru üzerine ise Özen, "Sakatlığı yoktu. Geçen hafta cezalıydı ve Malki iyi oynamıştı. Kulübede de Eren Derdiyok vardı. İyi oynadığı bir maçtan sonra Malki'yle devam ettik. Kulübeye bir santrafor alacaktık ve Eren'i tercih ettim." diye cevap verdi.