Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, “Bir puan aldık. Sivas önemli bir deplasmandır, o da iyidir. Bir puan için kötü diyemeyiz ancak gol yemeden bitirmeyi istedik” dedi.

Maçın ardından konuşan teknik direktör Önder Özen, ilk yarının planladıkları gibi düşük tempoda geçtiğini anlatarak, şunları söyledi:

“Sivas takımını Türkiye Kupası çok yordu, bunun farkındayız. Biz de ilk yarıyı düşük tempoda oynamayı tercih ettik. İkinci devre üzerimize kalabalık geleceklerini bilerek ilk devreyi oynadık. İlk yarıyı bir pozisyon vererek bitirdik. İkinci yarı hamlelerimizi yaparak defans oynayan takımı hücuma yönelik dönüştürdük. Çok sayıda da net gol fırsatları ürettik ama bir tanesini değerlendirebildik. Tartışmalı pozisyonlar var, iki kritik pozisyon var, onu kamuoyu mutlaka değerlendirir. Genç oyuncularımız Kubilay, İsmail’i rotasyona sokmaktan dolayı mutluyuz. Kalecimiz de iyi oynayarak 90 dakikayı tamamladı o açıdan mutluyuz.”

Bir puan için kötü diyemeyecekleri ancak gol yemeden bitirmeyi istediklerini ancak bunu yapamadıklarını belirten Özen, “Son bölümdeki tecrübeli oyuncuların biraz daha sakin kalması gereken bölümü sakin geçiremedik. Biraz ayağa pas yapmamız gerekiyordu. Kaba tabirle dan-dun ile maçı bitirmeye çalıştık. Özellikle tecrübeli oyunculardan paslı oynamalarını beklerdik. Ama kazandıklarımıza bakalım. Genç oyuncularımız güven anlamında bir adım ileri attılar. Bir puan aldık. Sivas önemli bir deplasmandır, O da iyidir. Sivas seyircisi bize gerçekten misafirperver davrandılar ve maçı centilmence takip ettiler, teşekkürler. Sergen hoca ve ekibine de bundan sonraki maçlarda ve önümüzdeki sezon başarılar dilerim.” açıklamasını yaptı.