Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, Kasımpaşa’yı kalbine yazmayan oyuncuya formayı giydirmeyeceğini söyledi. Önder Özen, eskiden birlikte çalıştıkları Beşiktaş Teknik Direkmtörü Slaven Bilic ile ilgili bir soruya ise "Slaven Bilic bana göre başarılı." dedi.

Süper Lig’in 33. haftasında Kayseri Erciyesspor ile kendi sahalarında 3 – 3 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Özen, "Geçtiğimiz hafta ligden düşen bir takıma karşı oynadık. Daha doğrusu oynadık gibi oldu sanki. Genç oyuncular oynamaya gayret ettiler. Şaka gibi ‘1 Nisan’ gibi devam ediyoruz. Her maçımız 1 Nisan tadında. Önümüzdeki sezonun planlarını genç oyuncularımızla yapmaya başlayacağız. Kasımpaşa'yı kafasına ya da kalbine yazmayan futbolcuya o formayı giydirmeyeceğim. Onun dışında maçla ilgili söylenebilecek de çok fazla bir şey yok." dedi.

"SLAVEN BİLİC BANA GÖRE BAŞARILI"

Beşiktaş’ta bir dönem birlikte çalıştığı teknik direktör Slaven Bilic’in son günlerde alınan başarısız sonuçlar üzerine takımdan gönderilme durumumun sorulmasına ise Önder Özen, şöyle cevap verdi:

"Bunu siz sorduğunuz için cevaplıyorum. Yoksa benim hiçbir kulüp ya da teknik adam hakkında konuşmak haddime değil. Bana göre görev yaptığı iki senelik periyotta genel performansıyla düşünürsek başarılıdır. Tabii hangi şartlarda çalıştığı da önemlidir. Ona ne verdiğiniz, ne sunduğunuz çok önemli. Kendisine sunulan şartlarla gösterdiği performansı ben başarılı buluyorum.

Statlarının olmadığı iki sene, bir geçiş dönemiydi. Bana göre o geçiş dönemini başarılı atlattı. Ona bundan sonra meslek yaşamında başarılar dilerim. Türkiye ya da başka bir yerde mi olacak bilemem ama kendisine ve ailesine sağlık ve başarılar diliyorum. Beşiktaş'a da bundan sonraki teknik adam tercihlerinde başarılar diliyorum. Dilerim en kısa zamanda statlarına yerleşirler."