Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan kaleci Onur Kıvrak'ın Galatasaray Kulübü'ne transfer olmak üzere olduğu iddia edildi. Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak'ın kenti terkedip kadro dışı bırakılmasının ardından gündeme bir başka bomba gelişme daha düştü. Trabzonspor'un gözden çıkarttığı kaleci Onur Kıvrak Galatasaray'a mı transfer olacak? İşte iddianın detayları...

Bu büyük iddianın arkasında yine Süleyman Hurma'nın adı dolaşırken, iddiaya göre Galatasaray, başarılı kalecisi Fernando Muslera'yı astronomik bir ücrete satacak ve yerine Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı Onur Kıvrak'ı transfer edecek.

Süleyman Hurma'nın da bu transferi gerçekleştirmek üzere harekete geçtiği iddiası spor gündemine bomba gibi düşerken, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da bu iddialar sonrasında yakınlarının desteğini kaybettiği ileri sürülüyor.

Tüm gözler Onur Kıvrak'a çevrilirken başarılı kalecinin Trabzonspor'da mı kalacağı yoksa Fernando Muslera'nın yerine Galatasaray'a mı transfer olacağı tam bir merak konusu.