Trabzonspor’da, Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı sorun nedeniyle izin verilen ve İzmir’e ailesinin yanına giden kaleci Onur Kıvrak, Trabzon’a geldi.

Bordo-mavili camiada krize neden olan olay, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Makedonya’daki Rabotnicki karşılaşması öncesi patlak vermişti. Sportif Direktör Hurma ile yaşadığı tartışmanın ardından maç kadrodan çıkartılan ve bir hafta izin verildiği açıklanan başarılı kaleci, Türkiye’ye dönmüştü. İzmir’e ailesinin yanına giden Onur, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun özel uçakla Trabzon’a gelme teklifini de reddetmişti. İzni yarın dolacak olan ve Trabzon’a dönüp dönmeyeceği belirsizliğini koruyan milli eldivenin bugün özel aracıyla Trabzon’a geldiği öğrenildi. Geçtiğimiz hafta cuma günü yaptığı yazılı açıklamayla yaşanan olaylar nedeniyle camiadan özür dileyen Onur’un, Başkan Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Hurma ve Teknik Direktör Şota Arveladze ile bir görüşme yapması bekleniyor. Tecrübeli kalecinin, takımın bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenmanda yer alıp almayacağı ise belirsizliğini koruyor.

ESTEBAN ALVARADO İDDİALARI

Öte yandan, Onur krizinin ardından kaleci arayışlarına başlayan Trabzonspor’un AZ Alkmar’ın kalecisi Esteban Alvarado’ya teklif yaptığı iddia edildi. Bonservisi elinde olan 26 yaşındaki Kostarikalı kalecinin de bu teklifi sıcak baktığı öğrenildi. Kostariko basını da Alvarado’nun Trabzonspor’da forma giymeye çok yakın olduğunu yazdı.