Formasını yere attığı iddia edilen tecrübeli kaleci, kendisi hakkında yazılıp çizilenlerin yalan olduğunu ve sezon başından beri kendisi ile uğraşanların işi olduğunu ifade etti. Onur Kıvrak açıklaması ile Trabzonspor ile ipleri kopardığı iddialarına da yanıt vermiş oldu.

Onların kim olduğunu bildiğini öne süren Kıvrak, basın toplantısı düzenleyeceğini ve her şeyi anlatacağını belirtti.

Maçın tatil edilmesinin ardından kulübeye gittiğini ve formasını yere fırlatmadığını belirten Onur Kıvrak, kaptanlık pazubandı ile formasını yere bıraktığını söyledi.

Hami Mandıralı'nın kendisine ne olduğunu sorduğunu belirten Onur, hocasına ne karısının ne kızının kaldığı yanıtını verdiğini söyledi.



Hami hocanın kendisine soyunma odasına geç dediğini belirten tecrübeli file bekçisi, Mandıralı'nın başarılı kaleciye kendisine de çok küfür edildiğini, hatta o kadar gol atmasına rağmen devamlı küfüre maruz kaldığını itiraf ettiği ortaya çıktı.

Hami Mandıralı'yı abisi gibi sevdiğini belirten Onur Kıvrak, kendisi ile hiçbir probleminin olmadığını ve bazı insanların bunu sezon başından beri bilerek yaptığını iddia etti.

"Onların gücüne gidiyor benim burada durmam. Onların gücüne gidiyor 'bir İzmirli dokuz yıldır nasıl buradan kaçmaz!'" ifadelerini kullanan Trabzonspor kalecisi, onların kendisi kadar Trabzonlu olmadığını ve kimin daha fazla Trabzonsporlu olduğunu göstereceğini söyledi.

Onur Kıvrak Trabzonspor ile ipleri koparmaya mı hazırlanıyor?