Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde (TB2L) mücadele eden Mondi Melikşah Üniversitesi'nde ilk hedef lig sonunda ilk sekizde yer almak. Mondi Melikşah Üniversitesi Genel Menajeri Orçun Topçu, takım olarak hedeflerinin play-off'a kalmak olduğunu söyledi.

TB2L'ne 2013 yılında çıktıklarını söyleyen Orçun Topçu, "Mondi Melikşah Üniversitesi 2013 yılında kurulan bir takım. Geçen sene bölgesel ligden üçüncü lige çıktık. Bu sezon ikinci ligdeki ilk yılımız. İlk devreyi fena olmayan bir yerde kapattık. Daha iyi yerde olabilirdik. Bir kaç maçı şanssızlıkla kaybettik. Eğer onları da kazansaydık farklı yerlerde olurduk." dedi.

"Şu anda potası içerisindeyiz. Play-off'u kovalıyoruz. Bu sene kesinlikle ilk sekize kalmak istiyoruz." diye konuşan Topçu, heyecanını ve atmosferini yaşatmak istediklerini ve bunun için de ikinci yarıda ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Mondi Melikşah Üniversitesi olarak günlük hedeflerden çok uzun soluklu hedefler üzerinde çalıştıklarını söyleyen Genel Menajer Orçun Topçu, "İlk senemizde sportif olarak istenilen yerdeyiz. Geçen seneden beri yaptığımız bir yatırımımız var. Gerek A takım olsun gerek altyapı olsun hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bu hedeflere giderken mutlaka sportif başarı önemli. Kulüp olarak bu amaç doğrultusunda canla başla çalışıyoruz." diye konuştu.

Genel Menajer Orçun Topçu, Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol takımı olarak Türkiye Basketbol Birinci Ligi'nde ve Euroleague'de Kayseri ilini temsil etmek istediklerini de belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

"Kayseri'de olan potansiyelin ortaya yavaş yavaş çıktığını görüyoruz. Gerek A takımı olsun gerek okul takımı olsun maça gelen taraftar olsun bunlar gün be gün artan şeyler. Bayanlarda Euroleague'de oynayan bir takımımız var. Bizde birinci ligde oynayacak Avrupa da yer alacak bir takım oluşturma hedefi içerisindeyiz. Bu hedef için çok çalışıp amacımıza ulaşacağız."