Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu ve ilçelerinde faaliyet gösteren basın mensupları ile Aktuğ Otel’de bir araya geldi.

Ordu Spor İl Müdürü Mustafa Genç, göreve başladığından bu yana yapılan ve yapılacak olan, proje aşamasında olan çalışmalarını basın mensuplarına paylaştı. Müdür Genç, şunları kaydetti: “Göreve başlayalı 2 ay oldu. 20 yıl sonra kendi memleketime hizmet fırsatı oldu. Bundan dolayı ne kadar şükretsem azdır. İnsanın kendi memleketine hizmet etmesi çok farklı bir duygu olduğunu gördüm. Zor şartlarda spor yaptım. Cenabı Allah nasip etti. Dünya şampiyonu oldum." diye konuştu.

Müdür Genç, Ordu'da sporun çeşitlerini aktaracaklarını kaydederek, şunları ifade etti:
"Geleceğimiz olan çocuklarımıza, gençlerimize nasıl faydalı oluruz diye hesap ediyoruz. Ordu’da sporun çeşitlerini artıracağız. Göreve geldiğimizde ilçelerimizi tek tek ziyaret edip nerede eksiklerimiz var onları tespit ettik. Sevindiğimiz şeyler oldu, üzüldüğümüz şeyler oldu. Üzüldüğümüz şeylere gelince spor salonları ilçe merkezinden uzakta olduğu için spora ilgisiz kalınıyor. Spor salonlarımız bakımsız. Bu eksiklerimizi gidermek için bütün ilçelerimizde çalışmalara başladık. Her bir ilçede hummalı bir şekilde bakım çalışmaları devam ediyor. Spor deyince genellikle akla gelen sadece futbol oluyor. Biz sporun her dalını Ordumuzda faal bir şekilde İnşallah geliştireceğiz. Wushu olsun, güreş olsun, basketbol, voleybol, judo gibi spor deyince akla ne geliyorsa çeşitlendirmeye çalışıyoruz."