Bursa Orhangazi Üniversitesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği Salon Futbolu (FUTSAL) Turnuvası sona erdi. Birincilik kupasını Celal Bayar Üniversitesi kaldırdı.

Bursa Orhangazi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona altı üniversitenin futbol takımı katıldı. Finalde Gediz Üniversitesi’yle karşılaşan Celal Bayar Üniversitesi rakibini beş üç yenerek kupayı Manisa’ya götürdü.

Yapılan seramoni sonrasında konuşan Bursa Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İleri sporun barışa hizmet ettiğini ifade etti. Recep İleri, bu organizasyonların üniversiteler arasındaki kardeşliğe, iş birliğine ve centilmenliğe de katkı sağladığını ve her zaman teşvik edilmesi gerektiği vurguladı.

Celal Bayar Üniversitesi kaptanı Yasin Özbudak ise, inanarak geldiklerini ve iyi mücadele ederek kupayı aldıklarını söyledi. Özbudak Orhangazi Üniversitesine de organizasyon ve misafirperverliği için teşekkür etti. Seramoni Bursa Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İleri’nin şampiyona kupayı vermesinin ardından sona erdi.