Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş’ın Türkiye’nin imkanları en geniş olan bir kulüp olduğunu söyledi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu 113. Kuruluş yıldönümü gecesine katıldı. Sporium Tesislerinde yapılan gecede Orman, Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serkan Deringöl’ün hediye ettiği tabloyu Vodafone Arena’ya asacağını dile getirdi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Beşiktaş, Türkiye’nin imkanları en geniş olan kulüp. Geliri en büyük olan kulüp. Taraftarıyla şahlanmış bir kulüp. İnşallah bu sene Vodafone Arena’da kupasını kaldıracak olan bir kulüp. Sizlerin vermiş olduğu maddi, manevi destek bir camia bütünlüğüyle de, Allah nasip etti son 10 günde stadımıza kavuşacağız. Beşiktaş açısından bir devir kapanıyor, bir devir açılıyor artık. Hep söylüyoruz, slogan haline getirdik. 2 büyük başkanımızdan, Şeref Bey’den ve Baba Hakkı’dan; ‘şerefinle oyna, hakkınla kazan.’ Ve bunu temsil eden camianın mensupları olarak şerefimizle oynayıp, hakkımızla kazanacağımız bir şampiyonluk kupası istiyoruz. O günlerden bu günlere geldik. İnşallah da hep beraber şampiyonluğu kazanacağız” dedi.
“YALOVA’YA YATIRIM YAPMAK İSTİYORUZ”
Yalova’ya güzel bir tesis kazandırmak istediklerini belirten Orman, “Yalova’ya bir yatırım yapmak istiyoruz. Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serkan Deringöl’ü tebrik ediyorum. İnşallah burada Beşiktaş’ımızı temsil edecek güzel bir tesis yapacağız. Bütün il arkamızda, bir öncülük yapmış oluruz. Allah onu da hep beraber açmayı nasip etsin” diyerek sözlerini tamamladı.