Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği şampiyonluk balosunda yaptığı konuşmada, “Biz aslında bir şey yapmadık, uyuyan devi uyandırdık o kadar" dedi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği’nin Ankara’da düzenlediği “Şampiyonluk Balosu”na katıldı. Baloya, Orman’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, milletvekilleri, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Orman, programda yaptığı konuşmada, “Hiç stadı olmadan şampiyon olmuş, şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanan bir takımın başkanı olarak karşınıza çıkmaktan mutluluk duyuyorum. Biz Türkiye’nin en büyük camiasıyız. Biz aslında bir şey yapmadık, uyuyan devi uyandırdık o kadar” şeklinde konuştu.
Artık geleceği konuşmanın vakti geldiğini belirten Orman, “Hepimiz ileriye umutla bakıyoruz. Önümüzde çok güzel zamanlar var. Hiç şımarmadan, yetimin hakkını kimseye yedirmeden çok daha iyi şeyler yapmaya çalışacağız. Herkesin beklentileri farklı, herkesi memnun edemeyiz ama biz doğru bildiğimiz şeyleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bugünlere planlayarak geldik, böyle de sürecek. Hep beraber güzel günler göreceğiz, yeter ki arkamızda olun” diye konuştu.
Öte yandan şiddetli kemik deformitesi, bulanık kornea ve servikal myelopati rahatsızlıkları olan engelli Yusuf Kayalak, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği tarafından baloya katılması için Kırıkkale’den getirildi. Davetliler, gece boyunca şampiyonluk standının önünde fotoğraf çektirdi.