Spor Toto Süper Lig’de son şampiyon Beşiktaş, Bursa’da görkemli bir gece ile şampiyonluğunu kutladı. Gecede konuşan Başkan Fikret Orman, “Türkiye’nin en büyük kulübü olacağız” dedi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bursa, İnegöl, Gemlik, Bandırma, Erdek, Çan ve yakın illerden gelen bine yakın siyah-beyazlı taraftarın Bursa’daki şampiyonluk kutlamasına katıldı. Şampiyonluk kupasının da sergilendiği geceye Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın yanı sıra, yöneticiler Hüseyin Bican, Hakan Özköse, Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel ve denetleme kurulu üyeleri katıldı.
Siyah-beyazlılar gecede sergilenen şampiyonluk kupasıyla birlikte anı fotoğrafı çektirebilmek için adeta izdiham oluşturdu. Gecede konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Biz Türkiye’nin üçüncü değil, en büyük kulübü olacağız. İyi ki sizler varsınız. Sizler varsınız, bizler de buradayız. İmkansızları bir araya getirip kulübümüzü yönettik. Bursalılar ilk günden itibaren bizim yanımızdaydı. Bandırma, Karacabey, Yalova, İnegöl herkes bizim yanımızdaydı. Göreve geldiğim ilk gün sizlere verdiğim sözü tuttuğum, mahcup olmadığım için mutluyum. Beşiktaş yönetimi olarak zor günlerden geldik. Kulüp olarak kafamızı kimseye eğmedik. Moralimiz bozukken camiamızı yönettik. Bu gördükleriniz, bizim düşüncelerimizin yüzde 10’u olsun” dedi.
"3’ÜNCÜ DEĞİL EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ OLACAK"
‘Bugün bizi Türkiye’nin üçüncü büyük takımı yapanlara tek büyüğün Beşiktaş olduğunu göstereceğiz’ diyen Başkan Orman, “Sizler rahat olun. Biz bunun altından kalkacağız. En büyük, en asil ve şampiyonluğu hakkıyla kazanan kulübüz. Ne çok Beşiktaşlı varmış. Her yerdeyiz. Türkiye’nin en itibarlı kulübüyüz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Bize verilen güç ve dualar olduğu, biz de bu aşk olduğunu süre içerisinde daha güzelini yapacağız. Allah’a emanet olun. Sizin için geldim. Rahat olun. Herkes resim çektirene kadar buradayım” diye konuştu.
Daha sonra Başkan Orman’a Bursa Beşiktaşlılar Derneği tarafından Hakkı Yeten, Süleyman Seba ve Fikret Orman’ın arasında bulunduğu fotoğraf hediye edildi.
Geceyi Bursa’da geçirecek olan Başkan Fikret Orman ve beraberindekiler yarın Tavşanlı, Kütahya, Afyon’da dernek açılışlarına katılacak. Daha sonra İzmir’e geçecek olan Başkan Orman, çarşamba akşamı yapılacak olan şampiyonluk balosuna katılacak.