Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, yeni sezonda hedefe koşan bir ekiple mücadele edeceklerini belirterek, "Harika bir takım oluşturacağız. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun." dedi.

Transfer dönemiyle birlikte basında ve sanal alemde bir çok oyuncu isminin ön plana çıktığını söyleyen Özköylü, bu isimlere itibar edilmemesini istedi. Gerekli görüşmeleri yapıp imzaları attırdıktan sonra net isimlerin belli olacağını ifade eden Özköylü, "Yapılan spekülasyonlar ve bazı oyuncu isimlerinin gündeme gelmesi bizleri transfer aşamasında zorluyor. Dolayısıyla fiyatlar da artıyor." dedi.

Yeni sezonda güçlü bir Adana Demirspor oluşturmak için, yoğun şekilde çaba gösterdiklerinin altını çizen Teknik Direktör Özköylü, "Göreve geldiğimiz günden beri takımımıza katkı koyacak isimlerin tespiti için gece gündüz çalışıyoruz. Sağolsunlar, başkanımız Sedat Sözlü ve yönetim kurulumuz bu konuda son derece özverili. Ben de kadromuza dahil ettiğimiz oyuncularımızın kulübümüze faydalı olacağına yürekten inanıyorum." diye konuştu.

Göreve büyük bir heves ve heyecanla geldiğini vurgulayan Özköylü, herkesin kendilerine güvenmesini istedi. Şehri ve kulübü başarıya taşıyacak transferler yapacaklarını dile getiren Osman Özköylü, "Yabancı transferde, ülkelerinde milli takımda oynayan futbolcu aldık. Almaya da devam edeceğiz. Geçen seneden takımın bünyesinde kalan 5 tane oyuncu var. Kulübümüzün bütçesine uygun isimlerle harika bir takım ortaya çıkacak. Alacağımız tüm isimler, bu işin peşini sonuna kadar kovalayacak." diyerek sözlerini tamamladı.