OSMANİYE (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Osmaniye Gençlik, sahasında karşılaşacağı Orduspor'u yenmek istiyor.

Osmaniye Gençlik Başantrenörü Aydın Uğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor ile Cumartesi günü karşılaşacaklarını söyledi.

Sahalarında ikinci yarının ilk maçını kazanmak istediklerini belirten Uğuz, maç için hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Uğuz, takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını vurgulayarak, zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini kaydetti.

Bu karşılaşmayla çıkışa geçmek istediklerini dile getiren Uğuz, "Ligin ilk yarısında bazı oyuncularımızın sakatlıkları bizi zor durumda bıraktı. Tam kadro çıktığımız maçlarda da galip gelmesini bildik. Bu yarıda çok daha iyi oynamak ve galibiyetler almak zorundayız. İkinci yarıda puan kayıplarının telafisi yok. Bu yarıya iyi bir başlangıç yapmak için sahamızdaki ilk maçta Orduspor’u yenmek istiyoruz. Rakibimiz karşısında taraftarımızın desteği bizlere güç verecek ve sahadan galibiyetle ayrılarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum. Kazanmamız gereken bir maç. Bunu başaracak güçteyiz” şeklinde konuştu. 

Uğuz, Cumartesi günü Tosyalı salonunda oynanacak maçta, taraftarın desteğini beklediklerini belirtti.